Studieweekend 2018
Veere's Genoegen organiseert van vrijdagavond 12 tot en met zondagmiddag 14 oktober de 46e editie van het Onderlinge Studieweekend. We verblijven dit jaar weer in de Volksabdij in Ossendrecht. De repetities vinden plaats in de Kapel op het terrein van de Volksabdij. Leden van Veere's Genoegen (eventueel met introducé) kunnen zich door middel van onderstaand inschrijfformulier inschrijven voor het Onderlinge Studieweekend. Dit kan tot en met donderdag 20 september 2018. Hierna worden de slaapkamers definitief vastgelegd.

De tarieven voor deelname zijn:

Slaapgelegenheid: Prijs per persoon: Aantal: 
Eén-persoonskamer 'Basic' € 82,50 4
Eén-persoonskamer 'Comfort' € 92,50 3
Twee-persoonskamer 'Basic'  € 82,50 5
Twee-persoonskamer 'Comfort'  € 92,50 9

'Comfort' beschikt over eigen toilet en douche.

Prijs per persoon is incl. 2 overnachtingen, ontbijt (zaterdag en zondag), lunch (zaterdag en zondag) en diner (zaterdag) in restaurant 'De Blauwe Pauw' en enkele consumptiebonnen. Deelnemers worden verzocht om na inschrijving het bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL89 RABO 0365 2019 01 t.n.v. 'Veere's Genoegen' en onder vermelding van 'Studieweekend 2018'.

Indeling van kamers gebeurt op basis van voorkeur en volgorde van aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Stuur voor vragen of aanvullende informatie een mail naar info@veeresgenoegen.nl. Het programma wordt t.z.t. naar de deelnemers gemaild.